APA Style

Милошевић, Десанка, Котрбова, Марија. (1979). Готика у Чешкој од 14. до 16. века . Београд: Народни музеј Београд.

Chicago Style

Милошевић, Десанка, Котрбова, Марија. Готика у Чешкој од 14. до 16. века. Београд: Народни музеј Београд, 1979. Text.

MLA Style

Милошевић, Десанка, Котрбова, Марија. Готика у Чешкој од 14. до 16. века. Београд: Народни музеј Београд, 1979. Text.

Turabian Style

Милошевић, Десанка, Котрбова, Марија. Готика у Чешкој од 14. до 16. века. Београд: Народни музеј Београд, 1979. Print.